دانلود کتاب حقوق تطبیقی عبدالحسین شیروی PDF
دانلود pdf رایگان کتاب حقوق تطبیقی توسط وب سایت جزوه پرو برای شما عزیزان تهیه شده است ، کتاب حاضر به قصد تنوع بخشیدن به منابع حقوق تطبیقی و پاسخ به علاقه و نیاز نسل جدید این سرزمین به مباحث حقوق تطبیقی تهیه شده است.
حقوق ملی هر کشور، متناسب با سابقه تاریخی و وضعیت اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و مذهبی آن ملت شکل می گیرد.
با وجود مشابهت در مسائل و مشکلات جوامع انسانی بسیاری از راهکارهای اتخاذ شده برای حل این مسائل در سیستمهای حقوقی یکسان نیست.
مطالعه حقوق سایر ملل سابقه بسی طولانی دارد و بسیاری از قوانین در نتیجه جمع آوری عرفهای گوناگون در اطراف و اکناف و پیرایش آنها تنظیم شده و قوانین و مقررات حاکم بر یک منطقه از سوی سایر مناطق یا ملل اقتباس و الگوبرداری شده است.
استادان و دانشمندان حقوقی سرزمینمان نیز تلاشهای ارزشمند و قابل تقدیری را در جهت معرفی آموزش و گسترش مطالعات تطبیقی انجام داده اند که از مهم ترین آنها راه اندازی مؤسسه حقوق تطبیقی چاپ و انتشار مجله حقوق تطبیقی و تألیف و ترجمه کتابها و مقالات علمی با ارزش در زمینه بررسیها و مطالعات تطبیقی است.
بنابراین کتاب حاضر با عنوان حقوق تطبیقی به قلم دکتر عبدالحسین شیروی توسط انتشارات سمت به قصد تنوع بخشیدن به منابع حقوق تطبیقی و پاسخ به علاقه و نیاز نسل جدید این سرزمین به مباحث حقوق تطبیقی تهیه شده است.
در این کتاب سعی شده است مسائل مهم حقوق تطبیقی مورد نیاز دانشجوی ایرانی به زبان ساده و به اختصار در اختیار او قرار گیرد و از پرداختن به جزئیات و ذکر پانوشتهای زیاد خودداری شده است.
مطالب کتاب حاضر در دو بخش طبقه بندی شده است:
در بخش اول مسائل عمومی و کلی حقوق تطبیقی با عنوان کلیات حقوق تطبیقی در هشت فصل مطرح گردیده است. این مباحث شامل تعریف حقوق تطبیقی، تاریخچه حقوق تطبیقی ارتباط حقوق تطبیقی با سایر رشته های حقوقی کار کرد و اهداف حقوق تطبیقی روش شناسی مطالعات تطبیقی و طبقه بندی نظامهای حقوقی در خانواده های حقوقی بزرگ تر است.
بخش دوم به نظامهای بزرگ حقوقی معاصر اختصاص دارد. هدف از این بخش آشنایی کلی با نظامهای بزرگ حقوقی است.
مطالب این بخش به سه فصل تقسیم شده است:
فصل اول به حقوق کامن لو اختصاص دارد که در مبحث اول کلیات حقوق کامن لو و در مبحث دوم و سوم حقوق انگلستان و حقوق ایالات متحده آمریکا به عنوان دو کشور عمده این نظام حقوقی مطرح گردیده است.
در فصل دوم کلیات نظام حقوق نوشته رومی ژرمنی) و نظام حقوقی دو کشور عمده آن یعنی فرانسه و آلمان بیان شده است. در فصل سوم با عنوان سایر نظامهای حقوقی حقوق اتحادیه اروپا و حقوق سوسیالیستی به اختصار آمده است.
منبع: https://jozvepro.com/product/hogoge-tatbigi/
برچسب: ،