دانلود pdf كتاب روانشناسي تاريك توسط وب سايت جزوه پرو براي شما عزيزان تهيه شده است ، آگاهي از علم روانشناسي و ريزهكاريهاي آن در خيلي از موارد ميتواند قدرت فوقالعادهاي را براي يك شخص در ارتباط با ديگران ايجاد نمود. ازآنجاكه اين دانش بر ساختارهاي ذهني انسان و شيوه ي عملكرد او بنا شده است، بنابراين ميتوان آن را پايه و اساسي براي همه چيز، بخصوص ارتباطات انساني به حساب آورد. كسب دانش روانشناسي و آگاهي از پيچوخمهاي آن، مانند دستيابي به پيچيدهترين اسرار بشري است و همين خصوصيت، آن را تبديل به علم سختي كرده است.
فهرست مطالب كتاب روانشناسي تاريك مايكل پيس:
فصل اول. سوءاستفادهي پنهان عاطفي
سوءاستفادهي پنهان عاطفي چيست؟
بسترهاي زمينهساز سوءاستفادهي پنهان عاطفي
ترفندهاي سوءاستفادهي عاطفي
بمباران عاطفي
تكنيك تقويت در «سوءاستفادهي پنهان عاطفي»
نكار واقعيت
فصل دوم. جنبهي تاريك ترغيب
ترغيب منفي
DNA ترغيب منفي
شكار كردن ماهيت ترغيبگران منفي
ترفندهاي ترغيب منفي
رفند دام گستردن (حقهي بلندمدت)
شيوهي تدريجي
مخفي كردن اهداف واقعي
سؤالات جهتدار
انون انتقال حالت روحي
پي دي اف كتاب روانشناسي تاريك
روانشناسي تاريك اثر مايكل پيس كتابي است كه به بررسي جنبه هاي تاريك روانشناسي انساني مي پردازد. اين كتاب در سال ۲۰۱۷ منتشر شد و به بررسي جنبه هاي تاريك روانشناسي انساني مانند دستكاري، فريب و شستشوي مغزي مي پردازد. اين كتاب به دليل ارائه بينشي جذاب در مورد انگيزه ها و رفتارهاي بالقوه مخرب انسان، مورد استقبال قرار گرفته است.
مايكل پيس اين تكنيك ها را به هشت دسته اصلي تقسيم مي كند:
.1 انطباق: اين شامل استفاده از فشار اجتماعي براي وادار كردن مردم به انجام كاري است كه مي خواهند.
.2 تاثيرگذاري اجتماعي: اين شامل استفاده از اعتبار، محبوبيت يا تخصص خود براي متقاعد كردن مردم به انجام كاري است.
.3 اطاعت: اين شامل استفاده از اقتدار يا قدرت براي وادار كردن مردم به انجام كاري است.
.4 كمبود: اين شامل ايجاد تقاضا براي چيزي است كه مردم فكر مي كنند كمياب يا ارزشمند است.
.5 متقابل: اين شامل دادن چيزي به مردم و سپس انتظار بازگشت از آنها است.
.6 اثبات اجتماعي: اين شامل نشان دادن به مردم است كه ديگران در حال انجام كاري هستند و متقاعد كردن آنها به پيروي از آنها است.
.7 دوستي: اين شامل دوست شدن با مردم و سپس استفاده از آن دوستي براي بهره برداري از آنها است.
.8 قدرت: اين شامل تهديد يا خشونت براي وادار كردن مردم به انجام كاري است.
مايكل پيس در كتاب خود (روانشناسي تاريك) نمونه هايي از هر يك از اين تكنيك ها را ارائه مي دهد و به خواننده مي آموزد كه چگونه آنها را تشخيص داده و از آنها دوري كند. او همچنين توصيه هايي در مورد نحوه استفاده از اين تكنيك ها به روشي اخالقي و مسئوالنه ارائه مي دهد. روانشناسي تاريك كتابي جذاب و آموزنده است كه مي تواند ب ه هر كسي كه عالقه مند به درك روانشناسي انساني است كمك كند. اين كتاب به ويژه براي كساني كه عالقه مند به يادگيري نحوه محافظت از خود در برابر دستكاري هستند مفيد خواهد بود.
.1 فصل اول كتاب روانشناسي تاريك به بررسي مفهوم سوء استفاده عاطفي، انواع مختلف آن و تاثيرات مخربي كه بر قربانيان ميگذارد مي پردازد. نويسنده، مايكل پيس، سوء استفاده عاطفي را به عنوان هر نوع رفتاري كه به منظور كنترل، دستكاري يا آسيب رساندن به احساسات شخص ديگر انجام ميشود تعريف مي كند.
• سوء استفاده عاطفي: سوء استفاده عاطفي نوعي رفتار است كه براي كنترل، دستكاري و آسيب رساندن به احساسات ديگران به كار مي رود. اين نوع سوء استفاده مي تواند به اندازه سوء استفاده فيزيكي مخرب باشد و اثرات مخربي بر سالمت روان قرباني بگذارد.
• انواع سوء استفاده عاطفي: كتاب چندين نوع س وء استفاده عاطفي را شرح مي دهد، از جمله: o توهين و تحقير: به طور مكرر قرباني را تحقير، مسخره يا كوچك شمردن.
o روشن كردن گاز: انكار يا تحريف واقعيت براي ايجاد سردرگمي و ترديد در قرباني در مورد درك خود از واقعيت. o بدرفتاري عاطفي: قرباني را با رفتارهاي عاطفي ناپايدار و غيرقابل پيش بيني كنترل كردن. o انزوا: قرباني را از دوستان، خانواده و سيستم هاي حمايتي جدا كردن. o تهديد و ارعاب: قرباني را با تهديد به خشونت يا آسيب رساندن به خود يا ديگران ترساندن. • تاثيرات سوء استفاده عاطفي: سوء استفاده عاطفي مي تواند منجر به طيف وسيعي از مشكالت سالمت روان، از جمله افسردگي، اضطراب، عزت نفس پايين و PTSD شود. همچنين مي تواند بر سالمت جسمي قرباني تأثير بگذارد و باعث مشكالتي مانند درد مزمن، خستگي و اختالالت خواب شود.
• شناسايي سوء استفاده عاطفي: تشخيص سوء استفاده عاطفي دشوار است زيرا اغلب در خفا اتفاق مي افتد و قرباني ممكن است احساس شرم يا ترس از صحبت كردن در مورد آن داشته باشد.
.2 فصل دوم كتاب “روانشناسي تاريك”، مايكل پيس به بررسي ترفندها و تاكتيكهايي مي پردازد كه افراد سوءاستفاده گر از آن ها براي كنترل، فريب و تحت سلطه قرار دادن ديگران استفاده مي كنند.
دانلود pdf كتاب روانشناسي تاريك مايكل پيس
نويسنده برخي از اين ترفندها را به شرح زير دسته بندي ميكند:
• اصول متقاعدسازي: ش امل تكنيك هايي مانند همذات پنداري، چاپلوسي، كمبود و فوريت مي شود. افراد سوءاستفاده گر از اين ترفندها براي جلب اعتماد و ترغيب افراد به انجام كارهايي كه مي خواهند استفاده مي كنند.
• بازيهاي رواني: شامل ترفندهايي مانند چراغ گاز، ساكت كردن و رفتارهاي قربانيگونه مي شود. افراد سوءاستفاده گر از اين بازيها براي ايجاد سردرگمي، ترديد و احساس گناه در قربانيان خود استفاده مي كنند و آن ها را در موقعيتي قرار مي دهند كه به لحاظ عاطفي تحت كنترلشان باشند.
• تله هاي عاطفي: شامل ترفندهايي مانند عشق بازي، باجگيري عاطفي و تهديد به خودآزاري مي شود. افراد سوءاستفاده گر از اين تله ها براي جلب توجه، كنترل رفتار و تحميل خواسته هاي خود به ديگران استفاده مي كنند. مايكل پيس در اين فصل به خواننده مي آموزد كه چگونه اين ترفندها را شناسايي كند و از خود در برابر سوءاستفاده محافظت كند.
او همچنين راهكارهايي براي ايجاد عزت نفس و ارتباطات سالم ارائه مي دهد كه به خواننده كمك مي كند تا در برابر دستكاري هاي عاطفي مقاوم تر شود. .3 فصل سوم كتاب “روانشناسي تاريك”، مايكل پيس به بررسي روش هاي كنترل ذهن ظريف و فريب افراد آسيب پذير مي پردازد. او در اين بخش به ترفندهايي كه افراد شرور براي به دام انداختن قربانيان خود به كار مي برند، اشاره ميكند. برخي از كليدي ترين نكات اين فصل عبارتند از:
• شناسايي نقاط ضعف: افراد شرور با دقت نقاط ضعف و آسيبپذيريهاي عاطفي افراد را شناسايي مي كنند و از آن ها براي سوء استفاده خود بهره مي برند.
• ايجاد وابستگي عاطفي: آنها با ايجاد حس وابستگي عاطفي در قرباني، او را تحت كنترل خود در مي آورند. اين كار مي تواند از طريق محبت كردن، ابراز همدردي و يا گوش دادن فعال انجام شود.
• استفاده از تلقين: افراد شرور از تلقين و القا براي نفوذ به ذهن قرباني و تحت كنترل قرار دادن افكار و باورهاي او استفاده مي كنند.
• انزواي قرباني: آن ها با جدا كردن قرباني از اطرافيان و دوستانش، او را در يك محيط ايزوله قرار مي دهند تا بتوانند به راحتي او را كنترل كنند.
• سوء استفاده از احساس گناه: افراد شرور با القا حس گناه در قرباني، او را مجبور به اطاعت از خود مي كنند.
پيس در اين فصل تأكيد مي كند كه افراد آسيبپذير و داراي عزت نفس پايين، بيشتر در معرض اين نوع سوء استفاده ها قرار دارند. او به خوانندگان كتاب توصيه مي كند كه با عالئم هشداردهنده اينگونه رفتارها آشنا شوند و در صورت مشاهده آن ها، اقدامات الزم را براي محافظت از خود انجام دهند..4
فصل چهارم كتاب روانشناسي تاريك نوشته مايكل پيس ، به بازي هاي رواني پرداخته مي شود كه نوعي سوء استفاده عاطفي هستند كه براي كنترل، دستكاري و آسيب رساندن به ديگران به كار مي روند. نويسنده در اين فصل، انواع مختلف بازي هاي رواني را شرح مي دهد و به بررسي تاثيرات مخرب آنها بر سالمت
روان قربانيان مي پردازد. پيس همچنين راهكارهايي براي شناسايي و مقابله با بازيهاي رواني ارائه مي دهد تا خوانندگان بتوانند از خود و عزيزانشان در برابر اين نوع سوء استفاده محافظت كنند.
.5 فصل پنجم كتاب روانشناسي تاريك، مايكل پيس به بررسي تكنيك هاي مختلف فريب و دستكاري مي پردازد كه افراد مي توانند از آنها براي تحت تاثير قرار دادن و كنترل ديگران استفاده كنند. برخي از مهم ترين نكات اين فصل عبارتند از:
• انواع فريب: پيس فريب را به دو دسته كلي تقسيم مي كند: فريب صادقانه و فريب غيرصادقانه. فريب صادقانه شامل پنهان كردن اطالعات يا ارائه اطالعات ناقص است، در حالي كه فريب غيرصادقانه شامل دروغ گفتن يا گمراه كردن ديگران است.
• تكنيك هاي فريب: پيس تعدادي از تكنيك هاي رايج فريب را شرح مي دهد، از جمله:
o بازي نقش: وانمود كردن به اينكه كسي يا چيزي هستيد كه نيستيد.
o فرافكني: سرزنش ديگران به خاطر اشتباهات خودتان.
o سوء استفاده از اعتماد: سوء استفاده از اعتماد ديگران براي رسيدن به اهدافتان.
Gaslighting o : ايجاد ترديد در درك واقعيت توسط شخص ديگر.
• مقابله با فريب: پيس همچنين در اين فصل به خوانندگان مي آموزد كه چگونه فريب را تشخيص داده و با آن مقابله كنند. او بر اهميت آگاهي از تكنيك هاي فريب و قاطع بودن در برابر دستكاري ديگران تأكيد مي كند.
.6 فصل ششم كتاب روانشناسي تاريك اثر مايكل پيس در مورد هيپنوتيزم و قربانيان آسيب پذير مي گويد:
• هيپنوتيزم چيست و چگونه كار ميكند: مايكل پيس تعريفي از هيپنوتيزم ارائه مي دهد و توضيح مي دهد كه چگونه مي تواند براي القاي حالت هاي ذهني دگرگون شده مورد استفاده قرار گيرد.
• اسطوره ها و باورهاي غلط در مورد هيپنوتيزم: اين فصل برخي از باورهاي غلط رايج در مورد هيپنوتيزم را از بين مي برد، مانند اينكه افراد در زير هيپنوتيزم بر اراده خود كنترل ندارند يا مي توانند تحت هيپنوتيزم وادار به انجام هر كاري شوند.
• قربانيان آسيب پذير هيپنوتيزم: مايكل پيس توضيح ميدهد كه برخي افراد بيشتر از ديگران در برابر هيپنوتيزم آسيب پذير هستند. اين افراد ممكن است داراي ويژگي هايي مانند:
o تمايل به تخيل قوي: اين افراد مي توانند به راحتي خود را در موقعيت ها و سناريوهاي فرضي غرق كنند.
o سطح باالي پذيرش: اين افراد تمايل دارند به پيشنهادات و ايده هاي ديگران، حتي اگر غيرمعمول يا عجيب به نظر برسد، باز باشند.
o اعتماد به نفس پايين: اين افراد ممكن است به دنبال تأييد يا راهنمايي از ديگران باشند و به همين دليل پذيراي هيپنوتيزم باشند.
• خطرات سوء استفاده از هيپنوتيزم: اين فصل خطرات سوء استفاده از هيپنوتيزم براي اهداف شوم را مورد بحث قرار مي دهد. اين خطرات مي تواند شامل:
o كالهبرداري: افراد سودجو ممكن است از هيپنوتيزم براي كالهبرداري از مردم يا فريب آنها براي انجام كارهايي كه برخالف ميل آنهاست استفاده كنند.
o آسيب هاي عاطفي: هيپنوتيزم مي تواند خاطرات سركوب شده يا تجربيات آسيب زاي گذشته را به سطح بياورد و در صورت عدم مديريت صحيح، منجر به آسيبهاي عاطفي بيشتر شود.
o وابستگي: برخي از افراد ممكن است به هيپنوتيزم معتاد شوند و براي مقابله با مشكالت روزمره به آن تكيه كنند. مايكل پيس در اين فصل از كتاب روانشناسي تاريك به خوانندگان هشدار مي دهد كه در مورد هيپنوتيزم احتياط كنند و فقط در صورت تمايل با يك هيپنوتيزم گر واجد شرايط و معتبر كار كنند. او همچنين به خوانندگان توصيه مي كند كه قبل از تسليم شدن به هيپنوتيزم، از خطرات و مزاياي بالقوه آن آگاه باشند.
.7 فصل هفتم كتاب روانشناسي تاريك، مايكل پيس به بررسي تكنيك هاي مختلف شست وشوي مغزي، تاريخچه آن و تأثيرات مخربي كه بر قربانيان مي گذارد، مي پردازد.
دانلود كتاب روانشناسي تاريك مايكل پيس pdf
شستوشوي مغزي فرآيندي است كه طي آن، اطالعات و باورهاي جديد به طور اجباري به ذهن فرد القا مي شود و باورها و عقايد قبلي او را تحت الشعاع قرار مي دهد. اين امر اغلب از طريق تكنيك هاي كنترل ذهن، مانند تكرار، انزوا و محروميت حسي انجام مي شود.
شستوشوي مغزي مي تواند اثرات مخربي بر سالمت روان فرد داشته باشد و منجر به اضطراب، افسردگي، از دست دادن هويت و وابستگي به فرد يا گروهي كه او را شستوشوي مغزي داده است، شود. همچنين مايكل پيس در كتاب روانشناسي تاريك راهكارهايي براي مقابله با شست وشوي مغزي و كمك به قربانيان براي بازيابي هويت و استقالل خود ارائه مي دهد .
خريد كتاب روانشناسي تاريك مايكل پيس
.8 فصل هشتم كتاب روانشناسي تاريك ، مايكل پيس به بررسي سه گانه تاريك شخصيت مي پردازد كه شامل ماكياوليسم، جامعه ستيزي و خودشيفتگي مي شود. افراد ماكياوليست تمايل به فريب، دستكاري و استثمار ديگران براي رسيدن به اهداف خود دارند. آنها اغلب فاقد احساس همدلي و پشيماني هستند و مي توانند بسيار بيرحم و فرصت طلب باشند.
افراد جامعه ستيز نسبت به قوانين و هنجارهاي اجتماعي بي تفاوت هستند و تمايل به رفتارهاي ضد اجتماعي و پرخاشگرانه دارند.
آنها ممكن است بي رحم، بي تفاوت و حتي خشونت آميز باشند. افراد خودشيفته داراي تصورات غيرواقعي از عظمت خود هستند و نياز شديدي به تحسين و توجه دارند. آنها اغلب مغرور، متكبر و حسود هستند و در روابط خود با ديگران مشكل دارند. پيس در اين فصل توضيح ميدهد كه چگونه اين سه ويژگي شخصيتي مي توانند با هم تركيب شوند و رفتارهاي مخرب و آسيب رسان ايجاد كنند. او همچنين به بررسي راههاي شناسايي افراد داراي اين ويژگي ها و محافظت از خود در برابر آنها مي پردازد.
.9 فصل نهم كتاب روانشناسي تاريك، مايكل پيس به مفهوم اغوا و كاربرد آن در زمينه هاي مختلف مي پردازد. او توضيح مي دهد كه اغوا فقط به معناي فريب دادن افراد براي رسيدن به خواسته هايتان نيست، بلكه مي تواند شامل ايجاد جذابيت، جلب توجه و متقاعد كردن ديگران نيز باشد. مايكل پيس در اين فصل به تكنيك هاي مختلف اغوا اشاره مي كند، از جمله:
• ايجاد راپور: اين كار با پيدا كردن نقاط مشترك با فرد مورد نظر و نشان دادن عالقه به او انجام مي شود.
• زبان بدن: استفاده از حركات و حاالت چهره مناسب مي تواند به جلب توجه و انتقال پيامهاي غيركالمي موثر كمك كند.
• داستان سرايي: تعريف داستانهاي جذاب و مرتبط مي تواند شما را به فردي جالب و متقاعد كننده تبديل كند.
• احساسات: برانگيختن احساسات مثبت در فرد مورد نظر مي تواند به ايجاد حس وابستگي و تمايل او به شما كمك كند.
• معما: كمي مرموز بودن و دست نيافتني بودن مي تواند جذابيت شما را افزايش دهد. پيس همچنين هشدارهايي را در مورد استفاده از اغوا ارائه مي دهد. او تاكيد مي كند كه اغوا نبايد براي سوء استفاده از ديگران يا فريب آنها استفاده شود. به گفته پيس، هدف نهايي اغوا ايجاد ارتباطي قوي و معنادار با ديگران است.
.10 فصل دهم كتاب روانشناسي تاريك به بررسي نمونه هاي واقعي از كاربرد تكنيك هاي روانشناسي تاريك در دنياي واقعي مي پردازد. اين شامل مواردي مانند:
• كالهبرداري: اين فصل به بررسي چگونگي استفاده كالهبرداران از تكنيك هاي روانشناسي تاريك براي فريب قربانيان خود مي پردازد. به عنوان مثال، آنها ممكن است از ايجاد حس فوريت يا استفاده از تاييد اجتماعي براي متقاعد كردن مردم به انجام كارهايي كه در غير اين صورت انجام نمي دادند استفاده كنند.
• سياست: اين فصل به بررسي چگونگي استفاده سياستمداران از تكنيك هاي روانشناسي تاريك براي جلب نظر راي دهندگان و حفظ قدرت مي پردازد. به عنوان مثال، آنها ممكن است از سخنراني هاي احساسي يا حمله به شخصيت براي تخريب مخالفان خود استفاده كنند.
• روابط: اين فصل به بررسي چگونگي استفاده برخي افراد از تكنيك هاي روانشناسي تاريك براي كنترل و سوء استفاده از شركاي خود مي پردازد. هدف از اين فصل نشان دادن اين است كه تكنيك هاي روانشناسي تاريك نه تنها در سطح نظري، بلكه در دنياي واقعي نيز قدرتمند هستند. آگاهي از اين تكنيك ها مي تواند به شما در محافظت از خود در برابر دستكاري شدن توسط ديگران كمك كند. كتاب روان شناسي تاريك مناسب چه كساني است؟
• كساني كه به روانشناسي عالقه دارند: اين كتاب به بررسي جنبه هاي تاريك تر روان انسان، از جمله دستكاري، فريب و شستشوي مغزي مي پردازد.
• كساني كه ميخواهند مهارتهاي ارتباطي خود را بهبود بخشند: اين كتاب تكنيكهايي را ارائه مي دهد كه به شما كمك مي كند تا متوجه ترفندهاي رواني كه ديگران براي تحت فشار قرار دادن يا كنترل شما استفاده مي كنند، بشويد و از آنها دوري كنيد.
• كساني كه در روابط ناسالم هستند: اين كتاب مي تواند به شما كمك كند تا الگوهاي رفتاري كه شما را در معرض سوء استفاده قرار مي دهند، شناسايي كنيد و از آنها خارج شويد.
• كساني كه به دنبال افزايش عزت نفس خود هستند: اين كتاب به شما كمك ميكند تا اعتماد به نفس خود را افزايش دهيد و قاطعتر شويد. به طور كلي، هر كسي كه ميخواهد درك عميق تري از نحوه عملكرد ذهن انسان داشته باشد و از خود در برابر دستكاري هاي رواني محافظت كند، ميتواند از خواندن اين كتاب بهره مند شود. چرا بايد كتاب روانشناسي تاريك با ترجمه بيتا دارابي را بخوانيم؟
• آشنايي با تكنيك هاي فريب و سوء استفاده: اين كتاب به شما كمك مي كند تا با تكنيك هاي مختلف روانشناسي تاريك كه افراد براي فريب، كنترل و سوء استفاده از ديگران به كار ميبرند آشنا شويد. با شناخت اين تكنيك ها، مي توانيد در برابر آن ها هوشيارتر باشيد و از خودتان در برابر آسيب
محافظت كنيد.
• بهبود روابط: دانستن اين موضوع كه چگونه افراد مي توانند از روانشناسي تاريك براي دستكاري ديگران استفاده كنند، مي تواند به شما در بهبود روابطتان با ديگران كمك كند. با درك اين موضوع، مي توانيد الگوهاي ناسالم در روابط خود را شناسايي كرده و براي تغيير آنها اقدام كنيد.
• افزايش اعتماد به نفس: آگاهي از تكنيك هاي روانشناسي تاريك مي تواند به شما در افزايش اعتماد به نفس كمك كند. وقتي بدانيد كه چگونه اين تكنيك ها عمل مي كنند، كمتر تحت تأثير آنها قرار خواهيد گرفت و بيشتر به قضاوت خود اعتماد خواهيد كرد.
• محافظت در برابر تبليغات و بازاريابي: بسياري از شركتها از تكنيك هاي روانشناسي تاريك براي تبليغ محصوالت و خدمات خود استفاده مي كنند. با آگاهي از اين تكنيك ها، مي توانيد در برابر آنها مقاوم تر باشيد و تصميمات آگاهانهتري در مورد خريد خود بگيريد.
• خواندن جذاب و آموزنده: كتاب روانشناسي تاريك به گونه اي نوشته شده است كه هم جذاب و هم آموزنده باشد. مايكل پيس از مثالهاي واقعي و داستانهاي جالبي براي توضيح مفاهيم پيچيده روانشناسي استفاده مي كند. ترجمه بيتا دارابي نيز روان و خواندني است و به درك بهتر مطالب كتاب كمك مي كند. در نهايت، خواندن كتاب روانشناسي تاريك براي هر كسي كه به درك چگونگي عملكرد ذهن انسان و نحوه محافظت از خود در برابر سوء استفاده عالقه مند است، مفيد خواهد بود.
منبع: https://jozvepro.com/product/ravanshenasi-tarik-maykel-pis/
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: